Home office

Home office

Home office je určený pre tých, ktorí nepotrebujú pre výkon svojej práce fyzické pracovisko. Je to najflexibilnejšie riešenie, pri ktorom sa všetka práca vykonáva na diaľku. Adekvátne technické vybavenie je najdôležitejšie, aby ste mohli vykonávať prácu a vytvoriť si domácu kanceláriu odkiaľkoľvek. Aby sme vám pomohli zorientovať sa v tomto spôsobe práce, pripravili sme pre vás sadu rozhovorov a článkov, ako aj sprievodcov a šablón, z ktorých si môžete ľubovoľne vybrať a prispôsobiť ich svojej domácej kancelárii.

Slová našej HR manažérky

Našej HR manažérky sme sa opýtali, aké je to pracovať štýlom home office. Pozrite si odpovede a tipy Else-Marie na niektoré z najdôležitejších otázok. 

HR manažérka
Výškovo nastaviteľný stôl

Sociálne interakcie

Ako sa vám darí udržať tímového ducha a bežné sociálne interakcie medzi kolegami pri práci na diaľku? Máme niekoľko tipov! Prečítajte si náš článok. 

Stratégia prác

Pozrite si náš článok o tom, ako nastaviť podnikovú stratégiu pre home office a použite ho ako návod na vytvorenie vlastnej stratégie. 

Kancelárske príslušenstvo

Prieskum

Zistite, ako sa vaši zamestnanci cítia pri práci štýlom home office. Vypracovali sme prieskum s otázkami, ktoré zisťujú spokojnosť zamestnancov s home office prácou. Môžete si vybrať a skombinovať tie najlepšie otázky pre vašu firmu. Stiahnite si náš prieskum.

Kancelársky nábytok

Online stretnutia

Prečítajte si náš článok o výzvach a riešeniach online stretnutí. 

Štyri tipy pre interiérový dizajn
1.

Správna kancelárska stolička je nevyhnutná pre každú kanceláriu - dokonca aj pre home office.

2.

Uistite sa, že vás vaša domáca kancelária má dostatočné vybavenie a nebrzdí vás v práci. Home office tu zostane natrvalo, tak nerobte kompromisy a zaobstarajte si ergonomický nábytok pre vašu domácu kanceláriu. Vaše telo vám bude vďačné.

Kancelárska stolička MARLOW
245,- €
Rohový kancelársky stôl NOVUS 
379,- €

3.

Pre tých, ktorí pracujú s notebookom, je dôležité, aby bol počítač v pohodlnej pracovnej výške. Jednoduchý stojan na notebook vám poskytne lepší a ergonomickejší uhol, ktorý zabráni bolestiam krku.

4.

Pre tých, ktorí majú doma málo miesta, môže byť balančná stolička riešením, ktoré šetrí miesto, umožňuje meniť pracovnú polohu a znižuje riziko budúcich bolestí chrbta a krku.

Potrebujete inšpiráciu, radu alebo praktickú pomoc pri zariaďovaní pracoviska? Kontaktujte nás a my vám pomôžeme so zariadením vášho pracoviska.

Obchodní zástupcovia AJ

Obchodný zástupca pre západné a stredné Slovensko
ĽUBOMÍR LAZÁRIK
+421 903 479 122
lubomir.lazarik@ajprodukty.sk

Obchodný zástupca pre východné Slovensko
TOMÁŠ KALUŽÁK
+421 911 141 420
tomas.kaluzak@ajprodukty.sk

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).