Aké detaily by ste nemali prehliadnuť pri výbere kovovej skrine

Aké detaily by ste nemali prehliadnuť pri výbere kovovej skrine

Naše klasické plechové skrine s práškovou povrchovou úpravou odolávajú náročným podmienkam, a preto sa hojne používajú v dielňach a iných náročných pracovných prostrediach. V závislosti od konštrukcie sú vhodné na skladovanie všetkého od zakladačov a rôznych drobných dielov až po veľké náradie a ťažké nástroje. Tu sú niektoré z vlastností, na ktoré sa môžete zamerať pri najbližšej kúpe kovovej skrine - ak chcete, aby vám vydržala čo najdlhšie!

Umiestnenie a možnosti prispôsobenia skrine

Nastaviteľné police, ktoré sa dajú posúvať nahor a nadol, sú základnou možnosťou nastavenia, ktorá uľahčuje prispôsobenie úložného priestoru podľa potreby. Môžete tiež pridať ďalšie police a vytvoriť tak úložné riešenie presne podľa vašich potrieb.

Montáž na stenu je výhodou v prípade, že je priestor nedostatočný. Zavesením menších kovových skriniek na stenu sa uvoľní priestor na podlahe a tieto skrinky sú ideálne pre menšie skladovacie potreby.

Rektifikačné nožičky pomáhajú vyrovnať nerovnosti podlahy a umožnia vám postaviť vašu kovovú skriňu rovno a stabilne aj na nerovných podlahách a povrchoch. Praktická a bezpečná funkcia.
Vysoká úložná skriňa s uzamykateľnými dvierkami
Kovová skriňa STYLE
329,- €
Mobilná skladová skriňa s uzamykateľnými dverami
Mobilná kovová skriňa RESTORE
929,- €

Ďalšie detaily, ktoré je dobré poznať

Podstavec pre lyžiny paletového vozíka v spodnej časti skrine je prvkom, ktorý sa nachádza na niektorých našich skriniach. Vďaka nemu je možné premiestniť ťažko naloženú skriňu pomocou klasického paletového vozíka.

Panely na náradie
vo vnútri skrine sú ideálne na flexibilné a prehľadné uloženie náradia. Háčiky a držiaky na náradie sa rýchlo a jednoducho zavesia na perforovaný povrch panelov a rovnako ľahko sa dajú premiestňovať.

Vďaka zosilneným dverám je skrinka mimoriadne robustná a bezpečná.

Uzamykateľné rukoväte zabraňujú neoprávnenému prístupu a poskytujú bezpečné uloženie. Trojbodový zámok s dvoma kľúčmi je vhodný, ak skriňu nebude používať veľa ľudí. Elektronický kódový zámok má výhodu v tom, že sa vyhnete celej správe kľúčov a navyše môže mať do skrine prístup viacero osôb.

Kolieska sú praktickým prvkom, ktorý z kovovej skrine urobí mobilnú jednotku. Nemusíte behať po veci sem a tam. Vezmite si celú skriňu so sebou.



Návod: Ako vybrať policový regál?
Biela úložná skriňa s elektronickým kódovým zámkom
Kovová skriňa SAFE
339,- €
Extra úzke úložné skrine v rôznych výškach s 3-bodovými zámkami
Úzka kovová skriňa SMART
239,- €

Spýtajte sa nás na plechové skrine

Vďaka nášmu širokému sortimentu ľahko nájdete riešenie, ktoré vyhovuje vášmu podnikaniu. Ak potrebujete podporu, vždy nás môžete kontaktovať. Radi vám pomôžeme!



Akú kovovú skriňu potrebujete?

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).