Predstavujeme vám chodiaci pás do kancelárie: revolučný spôsob práce!

Predstavujeme vám chodiaci pás do kancelárie: revolučný spôsob práce!

Striedanie pracovných polôh a ľahkého cvičenia, napríklad chôdze alebo jazdy na bicykli, je skvelý spôsob, ako získať v kancelárii energiu. S chodiacim pásom prispôsobeným pre kancelárie môžete pracovať a cvičiť zároveň - čo je skvelé pre vaše zdravie! Náš chodiaci pás je skladací, váži len 28 kg a je tichý, takže neruší vás ani vašich kolegov.

Cvičenie a práca zároveň - s chodiacim pásom pod stolom
V posledných rokoch mnohé štúdie upozornili na nebezpečenstvo príliš dlhého sedenia. Nespočetné hodiny, ktoré trávime sedením v práci, v aute, pred televíznymi obrazovkami atď., zvyšujú riziko rôznych zdravotných problémov, ako sú kardiovaskulárne ochorenia, cukrovka 2. typu a svalové a kĺbové problémy. Znepokojujúce je, že ani pravidelné cvičenie nedokáže kompenzovať negatívne účinky dlhodobého sedenia. Nemusíme len viac cvičiť, musíme aj menej sedieť.

Je dokázané, že státie pri výškovo nastaviteľnom stole má pozitívny vplyv na naše celkové zdravie. Tam by však naša snaha o striedanie pracovných polôh nemala končiť.

Udržujte sa v kondícii ľahkým cvičením počas pracovného dňa
Striedanie pracovných polôh a ľahkého cvičenia, napríklad chôdze alebo jazdy na stacionárnom bicykli, predstavujú skvelý spôsob, ako sa nabiť energiou. Chodiaci pás od AJ je určený na používanie pri práci za stolom. Nemusíte mať rýchle tempo alebo sa poriadne zapotiť, aby vaše telo pocítilo výhody cvičenia. Dokonca aj pomalé tempo výrazne prispieva k zlepšeniu vašej kondície. Tento chodiaci pás s maximálnou rýchlosťou 6 km/h je určený na pomalú chôdzu namiesto intenzívneho behu. Umožňuje všetkým používateľom, či už začiatočníkom alebo skúseným nadšencom cvičenia, ľahko si zacvičiť bez toho, aby sa zapotili. Táto jemná forma cvičenia podporuje krvný obeh a spaľuje viac kalórií ako sedenie za stolom, čo zvyšuje príjem kyslíka a dodáva telu viac energie.


Fyzická nečinnosť má negatívny vplyv na duševné zdravie aj produktivitu. Vďaka zvýšenému príjmu kyslíka a prílevu energie vám prechádzka môže pomôcť cítiť sa menej unavení a vystresovaní a lepšie sa sústrediť na prácu.

Jednoduché cvičenie v kancelárii
Hlavnými výhodami chodiaceho pásu pre prácu v kancelárii sú jeho nízka hmotnosť a flexibilný dizajn. Chodiaci pás sa dá ľahko zložiť a odložiť, keď sa nepoužíva. Určite sa vám niektoré úlohy ľahšie vykonávajú v stoji a iné v sede. V kombinácii s výškovo nastaviteľným stolom si môžete slobodne vybrať, ako chcete pracovať. Chodiaci pás je vybavený kolieskami, takže ho možno ľahko premiestňovať po kancelárii a počas dňa ho môžu používať rôzni kolegovia.

Väčšinu pracovných prostredí sprevádza sedavý spôsob života. Premeniť pracovisko na miesto, ktoré podporuje fyzickú aktivitu a zdravý štýl práce nie je vôbec náročné. Nezabúdajte, že aj malé zmeny môžu priniesť veľké rozdiely, napríklad  zmena pracovných polôh pomocou výškovo nastaviteľných stolov, cvičenie s nízkou intenzitou pri stole, chôdza do práce alebo chôdza po schodoch namiesto jazdy výťahom. Čím viac pohybu môžete počas dňa vykonávať, tým lepšie pre vaše zdravie!

Náš široký sortiment vám zaručí, že nájdete kancelársky nábytok presne podľa vašich potrieb. Ak máte problém s výberom, kontaktujte nás - radi vám pomôžeme!

FAQ

Chodiaci pás je cvičebný stroj s pohyblivým pásom s rýchlosťou do 7 km/h, ktorý je poháňaný motorom.
Náš chodiaci pás má minimálnu rýchlosť 0,5 km/h a maximálnu rýchlosť 6,0 km/h.
Chôdza pri práci zlepšuje krvný obeh a metabolizmus, čím dostáva vaše telo viac kyslíka - a tým aj energie.
Chodiaci pás s motorom je poháňaný eletrickým motorom a chodiaci pás bez motora je poháňaný vašou silou.
Čas chôdze závisí od vás, ale je dobré začať pomaly, napríklad 10 - 20 minút denne, a postupne ho zvyšovať. Odporúčame, aby ste počas pracovného dňa striedali sedenie, státie a chôdzu.
Všetky informácie o chodiacom páse pre prácu v kancelárii nájdete tu
Na našom chodiacom páse je možné behať, ale nie je na to určený. Môže to napríklad spôsobiť rýchlejšie opotrebovanie pásu.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).