Tipy a nápady na vianočný večierok v kancelárii

Tipy a nápady na vianočný večierok v kancelárii

Vianoce sa blížia - a s nimi aj sezóna vianočných večierkov! Vianočný večierok s kolegami je skvelou príležitosťou na lepšie spoznanie sa a možnosťou porozprávať sa aj o niečom inom ako o práci. Tu je niekoľko jednoduchých tipov, ktoré vám pomôžu vytvoriť uvoľnenú atmosféru pre nezabudnuteľný večer!
1. Zahrňte do plánovania všetkých. Je jednoduchšie - a oveľa zábavnejšie - plánovať večierok s ostatnými. Navyše získate viac nápadov a bude jednoduchšie vytvoriť večierok, ktorý bude vyhovovať všetkým kolegom.

2. Nepodceňte tematickú výzdobu. Prenájom priestorov je skvelý spôsob, ako sa odpútať od práce. Ak však máte obmedzený rozpočet, večierok v kancelárii je lacnejšia možnosť. Nevýhodou môže byť, že je ťažšie vytvoriť tam dobrú atmosféru. Nech už si vyberiete akúkoľvek možnosť, premyslená výzdoba môže od začiatku prispieť k dobrej nálade všetkých hostí.
Firemný večierok
Skladacia stolička ABERDEEN
19,50 €
Skladací nábytok
5  skladacích stoličiek + 1 stôl MIKA
1 099,- €
3. Vytvorte spoločný playlist. Dobrá hudba dokáže zlepšiť náladu na každej párty. Ale ako viete, každý máme iný hudobný vkus. Riešením je vytvoriť zdieľaný playlist napríklad na Spotify, aby si každý mohol pridať svoje obľúbené skladby.

4. Skladací nábytok poskytuje flexibilitu. Skladacie stoly a stoličky sú ideálne pre akýkoľvek priestor. Okrem toho uľahčujú rýchlu reorganizáciu na rôzne aktivity, stolovanie a tanec.

5. Naplánujte si zábavné aktivity. Súťaže a iné aktivity, ktoré si vyžadujú spoluprácu, sú často dobré na prelomenie ľadov a pomáhajú posilniť tímového ducha. Zamerajte sa na niekoľko jednoduchých, nekomplikovaných hier a súťaží a rozložte ich na celý večer. 

6. Nezabudnite na špeciálny jedálniček! Nezabudnite sa informovať o prípadných alergiách alebo špeciálnych stravovacích požiadavkách a uistite sa, že sú k dispozícii chutné jedlá pre všetkých účastníkov večierka.

Veľa šťastia - a dobre sa bavte!



Prečítajte si naše tipy ako správne recyklovať

Obľúbené produkty

Informácie sa vzťahujú na rok 2022 a čase, kedy čítate článok sa môžu ceny líšiť.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).